Pentru cei ce nu acceptă compromisuri și dau o mare importanță atât esteticului, cât și funcționalului, totodată fără a neglija și caracterul inovativ, designerul Kristian Ulrich Larsen a creat un nou concept de smartphone Android Flip Phone prevăzut cu trei display-uri rabatabile si cu o tastatură QWERTY.

Flip Phone ar putea oferi utilizatorilor o alternativă smartphone-urilor clasice cu ecran plat existente la moment pe piață. Cele trei ecrane se pot strânge sau desface, astfel din punct de vedere al creației de formă Flip Phone poate căpăta câteva aspecte diferite, oferind posibilitatea fie de a fixa ecranele sub formă de cort, fie de a se strânge căpătând o formă standard (în cazul dat curbă), fie poate căpăta aspectul unei cărțulii. Din punct de vedere funcțional, un atu al acestui smartphone ar fi faptul că există atât posibilitatea de rulare a aceleaiși aplicații pe toate cele trei display-uri, cât și rularea concomitentă a unei aplicații diferite pe fiecare display în parte, transformând Flip Phone într-un gadget flexibil, multifuncțional și cu un grad mai înalt de utilizabilitate decât al smartphone-urilor clasice.

La etapa actuală Flip Phone este la faza de concept, însă ritmul rapid de dezvoltare a tehnologiilor ne dă mari speranțe de a vedea și modelul real în viitorul apropiat.[vimeo]http://vimeo.com/18079655[/vimeo]

One Comment

  1. Reclame says: 10 February, 2012 • 15:23:35

    Nu ştiu cât de simplu este la folosire însă aspectul exterior este impresionant.

    Reply

Leave a comment