De multe ori, pentru a savura cafeaua din pachețelele porționate, afară de apă fierbinte, mai avem nevoie de ceașcă pentru cafea. Cert este faptul că nu avem la îndemână oriunde ne ducem o ceașcă pentru cafea, iar vesela de unică folosință mai reprezintă și o provocare lansată naturii.

Luând în considerație aceste aspecte, a apărut ideea de a crea un ambalaj pentru cafeaua în pachețele porționate, care să înglobeze în sine atât calitățile unui pachețel obișnuit – să nu ocupe mult spațiu, să fie ușor de manipulat, de depozitat și de transportat, să reprezinte produsul și să îl promoveze; cât și calitățile unui ambalaj multifuncțional, care ar fi ușor de transformat în strictul necesar de veselă pentru a putea prepara și savura cafeaua. Astfel, conceptul de ambalaj propus, vine să ușureze problemele consumatorului, fiind reciclabil, econom și compact. Ambalajul este din carton de calitate înaltă, rezistent la umezeală și e divizat în trei secțiuni, una pentru zahăr, a doua pentru lingurița de unică folosință și a treia – secțiunea pentru cafea, care totodată poate fi transformată în caz de necesitate într-o cupă, pentru a oferi posibilitatea de a savura cafeaua direct din ambalaj.

Cu toate că din punct de vedere al formei, ambalajul este unul destul de suplu, fiind desfăcut, capacitatea cupei atinge aproape 230 ml. Ca grafică, s-a mers pe calea minimalismului, cu evidențierea elementelor importante, mai mult prin culoare și text, gama coloristică accentuând ideea de cafea.

Folio Cup 1Folio Cup 2Folio Cup 3Folio Cup 4Folio Cup 5Folio Cup 6Folio Cup 7Folio Cup 8

Leave a comment