Abordarea originală, identitatea firmei şi proiectarea amănunţită – toate acestea ţin de competenţele celor de la Minale Design Strategy. Despre cât de relevantă este această descriere avem ocazia să ne convingem individual, examinând proiectele asupra cărora au lucrat, unul dintre acestea fiind şi conceptul interiorului La maison des maîtres chocolatiers belges – magazinul devoratorilor de ciocolată.

Interiorul are un design specific, care subliniază nişa pe care „La maison des maîtres chocolatiers belges” o ocupă pe piaţă şi totodată ademeneşte cumpărătorul prin stil şi eleganţă. Datorită construcţiei iregulare a pereţilor care are o dezvoltare tridimensională şi formează împreună cu iluminarea un joc de umbre şi lumini, se creează un aspect dinamic şi în acelaşi timp se exclude senzaţia de plictiseală, stimulând cumpărătorii să rămână în acest mediu cît mai mult timp.

Coloristica acestui interior de asemenea a fost aleasă într-o manieră unică, predominante fiind culorile albă şi cafenie – care, de altfel, intensifică şi mai mult asemănarea acestui interior cu o lume a ciocolatei, iar vitrinele din sticlă transparentă nu încarcă vizual spaţiul şi oferă deschidere maximală către cumpărător,  plasând la vedere produse din ciocolată în ambalaje elegante.

În acest interior, fiecare detaliu este ales minuţios, astfel ca să creeze armonie între elemente şi să fie urmărită o idee până la cele mai mici detalii, ceea ce şi formează un tot întreg stilat şi interesant ca aspect şi idee.


Leave a comment