Magnolia reprezintă cel mai mare pachet care conține infografice și elemente de vizualizare a datelor. Acesta conține peste 150 de elemente pregătite spre a fi utilizate la crearea diferitor infografice și elemente vizuale.

Acest șablon infografic conține o mulțime de elemente precum: grafice, diagrame, tabele, scheme, iconițe, săgeți, text și alte elemente utile. Toate elementele sunt vectoriale și au fost create în Photoshop. Tot ce trebuie să faci pentru a crea propriul tău infografic, e să ajustezi dimensiunea, unghiul, culoarea și alte caracteristici, fără să-ți faci griji că se pierde din calitatea elementului.

Cu ajutorul acestui pachet de elemente, se pot crea prezentări, rapoarte, site-uri web, broșuri, postere sau orice alt tip de vizualizare a datelor. Acest set va fi de ajutor pentru designeri, analiști, manageri, dezvoltatori și alte persoane care lucrează cu cantități mari de date, informații sau statistici.

Magnolia este unul dintre cele mai complete seturi de acest tip care pot fi găsite pe Internet. Astfel, timpul pe care înainte îl utilizai la desenarea elementelor, acum poate fi gestionat pentru gândirea ideii, căci totul este deja gata, iar tot ce trebuie să faci e să aranjezi elementele în funcție de necesitățile și dorințele proprii.

Magnolia - Elemente pentru Infografice 1 Magnolia - Elemente pentru Infografice 2 Magnolia - Elemente pentru Infografice 3 Magnolia - Elemente pentru Infografice 4 Magnolia - Elemente pentru Infografice 5 Layers

Setul de infografice și elemente de vizualizare a datelor Magnolia a fost creeat pentru designmodo.com

Leave a comment